Bemutatkozás


Bemutatkozás

Üdvözöllek bemutatkozó oldalamon!Bemutatkozás

1975-ben születtem Esztergomban, itt is élek. Gyermekkorom óta érdekel a fotózás, kisgyermekként már kattintgattam a szüleimtől kapott Smena 8-as kisgéppel. Később megkaptam a sokkal komolyabb Zenit gépemet majd hozzá egy külső vakut. A digitális fényképezőgépek megjelenésével nagyjából egyidejűleg vettem egy Canon kisgépet ami óriási előrelépés – és változás – volt a filmes világgal szemben. Első tükörreflexes gépemet második gyermekem születésekor 2005-ben vásároltam, azóta kisebb-nagyobb szünetekkel kattintgatok amikor csak lehetőségem és időm van rá.

Komolyabban az utóbbi években kezdtem foglalkozni a fotózással, profi Nikon gépre váltottam és elkezdtem „gyűjteni” a különféle témákhoz szükséges professzionális objektíveket. Elsősorban a portré és modellfotózás és a tárgyfotózás érdekel, a fények, az arcok, a különleges beállítások. Képzéseken, workshopokon veszek részt, amelyeken mindig új dolgokat tanulok, és hasonló érdeklődésű emberekkel találkozom. A szakma iránti elkötelezettségemnek köszönhetően elvégeztem az OKJ-s fotográfus és fotótermékkereskedő képesítést.

2016 márciusban készült el saját fotóstúdióm Esztergomban, ahol profi körülmények között, professzionális stúdiófelszerelésekkel fotózhatok. Célom nem az általános „tömegfotók” készítése, hanem az érdekesebb beállításokkal és fényekkel készült kreatív fotók.

Mottóm: „fotózás határtalanul!”

Végh Zoltán